Solicita oferta - Asigurari medicale de calatorii

Sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Asigurarea in caz de accidente a turistilor

Obiectul asigurarii il constituie integritatea corporala sau viata turistilor care efectueaza calatorii in afara teritoriului Romaniei in cazul producerii unor accidente.

Riscuri asigurate

Riscurile acoperite de polita de asigurare sunt invaliditatea permanenta (totala si/sau partiala) sau decesul asiguratului.

Riscuri excluse

Tulburari sau afectiuni psihice, sinuciderea sau tentativa de sinucidere, acte ale Asiguratului aflat sub influenta alcoolului sau narcoticelor.

Suma asigurata

Se stabileste o suma asigurata pentru riscurile de invaliditate permanenta totala si/sau deces.

Prima de asigurare

Prima de asigurare se achita anticipat si integral la semnarea politei.

Valabilitate

Perioada de asigurare este reprezentata de perioada sejurului.

Obligatiile Asiguratului

Asiguratul are obligatia ca imediat dupa accident sa se prezinte la o unitate sanitara sau la un medic spre a fi examinat si sa urmeze tratamentul prescris.

Asiguratul trebuie sa anunte asiguratorul, direct sau prin intermediari, despre producerea evenimentului asigurat, intr-un termen de maxim 72 de ore.

Obligatiile Asiguratorului

Societatea de asigurare se obliga sa plateasca indemnizatiile de asigurare cuvenite celor in drept intr-un termen de maximum 15 zile de la primirea documentatiei complete privind dauna.

Despagubiri

Societatea de asigurari plateste intreaga suma asigurata in caz de deces sau invaliditate permanenta totala ca urmare a unui accident produs in timpul valabilitatii politei de asigurare.

Daca invaliditatea permanenta este partiala, asiguratorul plateste, in limita sumei asigurate pentru invaliditate permanenta totala, o parte din aceasta suma corespunzatoare gradului de invaliditate permanenta stabilit.