Stiri

IBM: Consumatorii, intre biometrie, autentificare si "Viitorul Identitatii"

23 Apr 2019

Zvonurile despre o eventuala disparitie a parolelor puteau fi considerate exagerari in trecut, dar bresele majore de securitate din ultimii ani au inlaturat orice urma de dubiu asupra faptului ca adresele de e-mail, parolele si datele personale, cum ar fi Codul Numeric Personal, nu mai sunt suficiente pentru protejarea unei identitati online.

citeste mai mult

SUA: Creste numarul de cereri de despagubire din partea proprietarilor de locuinte, in urma daunelor provocate de apa

23 Apr 2019

Un studiu realizat de Verisk Analytics, prin intermediul diviziei ISO, arata ca scurgerile de apa au devenit una dintre cele mai mari probleme cu care se confrunta atat proprietarii de locuinte, cat si companiile de asigurari din SUA. Studiul sustine ca, in fiecare an, 1 din 50 de proprietari de locuinte asigurati inainteaza o cerere de despagubire catre compania de asigurari, in urma daunelor provocate de scurgerile de apa.

citeste mai mult

Analistii financiari anticipeaza o inflatie de peste 4% in urmatoarele 12 luni

23 Apr 2019

In luna martie 2019, Indicatorul de Incredere Macroeconomica al CFA Romania a crescut marginal fata de luna anterioara cu 0,5 puncte pana la valoarea de 34,9 puncte (fata de aceeasi luna a anului anterior, Indicatorul a scazut cu 12,7 puncte). Aceasta evolutie s-a datorat componentei de anticipatii a Indicatorului.

citeste mai mult

Eurostat: In 2018, Romania a inregistrat un deficit bugetar de 3% din PIB

23 Apr 2019

Romania a inregistrat, in 2018, un deficit bugetar de 3% din Produsul Intern Brut (PIB), comparativ cu 2017, arata datele preliminare publicate marti, 23 aprilie a.c., de Eurostat - Biroul de Statistica al Uniunii Europene.

citeste mai mult

SIGNAL IDUNA intra pe piata de retail si lanseaza trei produse noi de asigurari private de sanatate

23 Apr 2019

SIGNAL IDUNA anunta lansarea unei linii de noi produse de asigurari private de sanatate de tip e-commerce, adresate consumatorilor individuali. Prezenta pana acum in exclusivitate in segmentul corporate, compania isi face astfel, incepand de marti - 23 aprilie a.c., intrarea si pe segmentul de retail cu trei polite dedicate.

citeste mai mult

OMNIASIG devine partener al Federatiei Romane de Automobilism Sportiv

23 Apr 2019

OMNIASIG Vienna Insurance Group si Federatia Romana de Automobilism Sportiv (FRAS) au incheiat un parteneriat prin intermediul caruia cei peste 1.000 sportivi licentiati in 15 campionate si 82 competitii sub egida FRAS vor fi asigurati in cazul accidentelor din timpul competitiilor sportive si al antrenamentelor aferente.

citeste mai mult

VIDEO: Delia TRAISTARU, DAW Management: Clientii pietei de asigurari sunt tot mai informati si exigenti

23 Apr 2019

Clientii pietelor de asigurare sunt din ce in ce mai informati cu privire la produsele si serviciile pe care le achizitioneaza, motiv pentru care exigentele lor au crescut semnificativ. In acelasi timp, asiguratorii si intermediarii reusesc sa le satisfaca toate nevoile, a declarat pentru XPRIMM TV, Delia TRAISTARU, Director de Dezvoltare, DAW Management.

citeste mai mult

TRANSILVANIA Broker a aprobat bugetul pentru 2019 si propune dividende de 3,2 milioane lei din profitul anului trecut

23 Apr 2019

TRANSILVANIA Broker de Asigurare (TBK) a convocat actionarii pe data de 23 aprilie, a.c, pentru a aproba bugetul de venituri si cheltuieli pentru 2019, dar si acordarea de dividende in valoare de 3,2 milioane de lei, respectiv 1,28 de lei pe actiune, aferent exercitiului financiar 2018, conform unui raport publicat pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti (BVB).

citeste mai mult

ASF a aprobat noi numiri in conducerea a doi asiguratori

23 Apr 2019

Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF) a aprobat, in cadrul sedintei de marti - 23 aprilie a.c., noi numiri in conducerea a doua societati de asigurari care activeaza pe piata locala.

citeste mai mult

FIAR - Forumul International Asigurari - Reasigurari revine la Sinaia

22 Apr 2019

Cea de-a XXII-a editie a FIAR - Forumul International Asigurari - Reasigurari, cel mai important eveniment international de profil al primaverii europene, revine anul acesta la Sinaia, la Hotel International. Astfel, intre 19 si 22 mai 2019, in cadrul celor 6 conferinte, vor fi dezbatute cele mai importante subiecte din industria de asigurari.

citeste mai mult