Stiri

Google si Amazon, printre gigantii acuzati de practici digitale neloiale

18 Feb 2019

Google, Amazon si alte firme specializate in tehnologie vor fi obligate sa le explice companiilor modul in care clasifica, pe platformele lor, propriile produse sau produsele companiilor rivale, in conformitate cu noile reguli convenite de negociatorii UE, care vizeaza stoparea practicilor neloiale de catre platformele online si magazinele de aplicatii, informeaza Reuters.

citeste mai mult

Investitiile imobiliare inregistrate in 2018 se ridica la 940 milioane euro

18 Feb 2019

Volumul tranzactiilor imobiliare incheiate in 2018 a fost de 940 milioane euro, un nivel similar cu cel inregistrat in anul anterior, dar cu 30% mai ridicat fata de valoarea raportata in 2016, iar investitorii romani au fost implicati in 25% dintre tranzactii, potrivit unui raport publicat de firma de consultanta imobiliara CBRE.

citeste mai mult

Eugen TEODOROVICI a fost ales Vicepresedinte al BERD

18 Feb 2019

Ministrul Finantelor Publice, Eugen TEODOROVICI, cel mai inalt reprezentant al Romaniei la Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD), a obtinut unul din cele doua mandate de Vicepresedinti, alaturi de ministrul Finantelor din Lituania, a anuntat ministerul de resort.

citeste mai mult

UNSAR lanseaza prima campanie de informare privind asigurarile de viata dedicata tinerilor

18 Feb 2019

UNSAR - Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania lanseaza prima campanie de informare privind asigurarile de viata, care are drept scop educatia financiara si constientizarea beneficiilor pe care le aduc asigurarile de viata in randul tinerilor.

citeste mai mult

ALLIANZ-TIRIAC lanseaza o noua asigurare auto, care imbina RCA si CASCO

18 Feb 2019

ALLIANZ-TIRIAC Asigurari si-a propus sa simplifice pachetele de produse si a inceput aceasta "calatorie" cu segmentul auto, unde propune proprietarilor de masini, incepand cu 20 februarie a.c., o noua asigurare auto, dedicata persoanelor fizice, ce contine atat asigurarea auto obligatorie - RCA, cat si acoperiri auto facultative - CASCO, sub forma de pachete.

citeste mai mult

Ce motive au tinerii sa aleaga o cariera in asigurari?

18 Feb 2019

Despre atragerea tinerelor talente in industria de asigurari si programele speciale dedicate recrutarii, dar nu numai, vor discuta Catalin BOICEANU - Director Corporate, GLOBASIG Broker de Asigurare -, Ioana STATE - Coordonator programe de recrutare a tinerilor, GLOBASIG Broker - si Sergiu COSTACHE - Revista PRIMM Asigurari & Pensii - in cadrul emisiunii "Ora de risc", difuzata marti de RFI Romania, incepand cu ora 17:30.

citeste mai mult

Virgil SONCUTEAN, ALLIANZ-TIRIAC: Pentru 2019 vizam un avans de peste 5% al subscrierilor

18 Feb 2019

"Pentru 2019 ne dorim sa fim mai buni decat anul trecut. Probabil ca vorbim de o crestere a subscrierilor de minim 5%, a declarat, luni, Virgil SONCUTEAN, Directorul General al ALLIANZ-TIRIAC.

citeste mai mult

KPMG: Cu mai putin de 40 de zile inainte de Brexit, companiile britanice isi testeaza "airbag-urile"

18 Feb 2019

Cu mai putin de 40 de zile inainte ca Marea Britanie sa iasa din Uniunea Europeana, moment prevazut pentru data de 29 martie, companiile britanice isi testeaza "kit-urile de urgenta", incercand sa se asigure ca au resursele financiare si umane necesare in cazul in care Marea Britanie si Uniunea Europeana nu ajung la un acord privind Brexit, arata KPMG, potrivit Reuters.

citeste mai mult

Premiile Brokerilor de Asigurare isi desemneaza joi castigatorii!

15 Feb 2019

Joi, 21 februarie 2019, va avea loc cea de-a VIII-a editie a Premiilor Brokerilor de Asigurare, evenimentul devenit deja traditional in cadrul caruia este recompensata performanta companiilor si specialistilor din piata romaneasca de intermediere in asigurari.

citeste mai mult

ASF stabileste modalitatea prin care un participant se poate retrage din Pilonul II

14 Feb 2019

Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF) a pus, recent, in dezbatere publica un proiect de norma de stabilire a modalitatii prin care un participant din Pilonul II de pensii private obligatorii se poate retrage, la cerere, din sistem, ca urmare a aparitiei Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 114/2018.

citeste mai mult