Despre noi

Sky

Prezentare Lion Broker

In aceste vremuri incerte, atat economic cat si social, Lion Broker iti ofera siguranta de care ai nevoie. Echipa noastra de profesionisti este pregatita pentru a va ajuta sa gasiti cel mai convenabil plan de asigurare si sa explorati o gama variata de optiuni pentru a face fata riscurilor cu care va confruntati, oferindu-va servicii la cel mai inalt standard.

De ce Lion Broker?

Pentru noi conteaza fiecare individ, fie el director, angajat ori student. Va ajutam sa gasiti cea mai buna oferta, personalizata conform cerintelor si nevoilor dumneavoastra si vom negocia cele mai avantajoase conditii cu partenerii nostri. Vom urmari contractele dumneavoastra de asigurare si dupa incheierea lor, pentru a va asigura de respectarea termenilor si conditiilor incheiate in contract.

Interesele dumneavoastra sunt si ale noastre, si vom face tot posibilul pentru a le reprezenta cat mai bine in relatiile cu societatile de asigurari. Astfel, incheierea unei polite se indeplineste printr-o simpla procedura.

Producerea unui risc care a fost ignorat atrage dupa sine pierderi financiare cu valori mult mai mari decat valoarea unui transfer al riscului catre o societate de asigurari.

Preturi convenabile

Dvs. veti plati pentru asigurare cel mult aceeasi suma pe care ati platit-o mergand direct la societatea de asigurari, pentru ca noi suntem remunerati de societatea de asigurari prin comision. Astfel dvs. primiti consiliere specializata fara sa platiti nici un leu in plus.

Principiul nostru de baza intr-o colaborare este multumirea fiecarui client. Daca a avut loc o problema sau nu sunteti multumiti de serviciile oferite, contactati-ne cu incredere si vom remedia disfunctionalitatile in timp scurt si in mod eficient.

Echipa

Realizarea unor servicii de calitate necesita din partea echipei o atitudine orientata spre calitate. Consultantii nostri detin informatii detaliate si actualizate despre piata si va vor oferi cea mai buna varianta de asigurare in functie de caracteristicile interesului asigurabil. Noi va reprezentam, in calitate de specialist, in relatia dvs. cu societatea de asigurari. Acest rol este cu atat mai important in situatiile cand sunt negociate si renegociate conditiile de asigurare in beneficiul dvs., in special in circumstante delicate (excluderi privind asigurarea si plata ex-gratia).

Va multumim ca ati ales Lion Broker!
Va suntem alaturi pentru o colaborare eficienta si siguranta viitorului dumneavoastra.
Evenimente

Lion Broker de Asigurare si Reasigurare a luat parte la cea de-a XIV -a editie a Conferintei Nationale a Brokerilor de Asigurari si Pensii, organizată de Uniunea Nationala a Societatilor de Intermediere si Consultanta in Asigurari din Romania - UNSICAR. Intermediarii locali si internationali au dezbatut subiecte legate de "Transformarea profesiei de broker de asigurare sub impactul tehnologiei si al reglementarilor". Evenimentul a reunit peste 220 de specialisti din piata de distributie de asigurari din Europa si din Romania.

F.I.A.R. 2019

In perioada 19-22 mai, am luat parte la unul dintre cele mai mai mari evenimente dedicate asiguratorilor si reasiguratorilor, F.I.A.R 2019. Cea de a 22a editie a adunat profesionisti din intreaga lume la cele 6 conferinte de specialitate, multiple oportunitati de networking si sute de intalniri bilaterale.

Premiu Star Construct 2018

La Gala Federației Patronatelor Societăților din Construcții (F.P.S.C.) din data de 12 decembrie 2018, Lion Broker de Asigurare și Reasigurare a primit premiul "Star Construct 2018 - partener în găsirea soluțiilor eficiente de asigurare pentru constructori".