Solicita oferta - Asigurari agricole

Sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Asigurari agricole

Specificul activitatilor agricole si zootehnice si multitudinea factorilor naturali de mediu, a caror actiune nu poate fi controlata si este imprevizibila, fac foarte dificila anticiparea riscurilor, intensitatea si frecventa lor in timp. Pentru a atenua in mod simtitor problemele repetate si acute cu care se confrunta producatorii din agricultura si zootehnie, Lion Broker va pune la dispozitie o paleta cat mai larga de produse de asigurare agricole care sa raspunda eficient si prompt nevoilor dvs.

Asigurarea culturilor agricole impotriva efectelor daunatoare ale factorilor de risc

Asigurarea culturilor agricole poate fi incheiata de persoane fizice sau juridice care au un interes legitim sau raspundere pentru exploatarea, protejarea si conservarea terenului agricol, indiferent de forma de detinere a terenului: proprietate, arenda, inchiriere, concesiune, donatie, daca aceasta poate fi atestata printr-un document.

Asigurarea pasarilor ouatoare, stupilor de albine, animalelor de companie impotriva efectelor daunatoare ale factorilor naturali de risc

Asigurarea efectivelor de animale

In asigurare pot fi cuprinse: bovinele si bubalinele, cabalinele si catarii, ovinele si caprinele, porcinele.

Asigurarea pasarilor

In baza acestei polite de asigurare se pot asigura pasarile din specia galinacee, respectiv puii pentru carne (broiler) si gainile ouatoare.

Asigurarea facultativa a pasarilor emu si strutilor

Aceasta polita de asigurare poate fi contractata de orice persoana fizica sau juridica cu sediul/domiciliul sau resedinta in Romania, care detine pasari emu sau struti, prezente in exploatare de mai mult de 45 zile.

Asigurarea facultativa a familiilor de albine

Orice persoana juridica si/sau fizica cu sediul/domiciliul sau resedinta in Romania, care detine familii de albine cu cel putin 10 rame standard care contin puiet si/sau hrana, bine acoperite cu albine in perioada activa sau 7 rame standard, in perioada de repaus.

Asigurarea facultativa a pestilor

Orice persoana juridica si/sau fizica cu sediul/domiciliul sau resedinta in Romania, care se ocupa cu cresterea pestilor in captivitate - amenajari piscicole - (helesteie, pastravarii, iazuri, statiile de reproducere artificiala, viviere flotabile, alte instalatii destinate reproducerii si cresterii pestilor).

Asigurarea facultativa a animalelor de companie

Orice persoana juridica si/sau fizica cu sediul/domiciliul sau resedinta in Romania, care detine caini sau pisici.