Despre noi

Sky

Prezentare Lion Broker

In aceste vremuri incerte, atat economic cat si social, Lion Broker iti ofera siguranta de care ai nevoie. Echipa noastra de profesionisti este pregatita pentru a va ajuta sa gasiti cel mai convenabil plan de asigurare si sa explorati o gama variata de optiuni pentru a face fata riscurilor cu care va confruntati, oferindu-va servicii la cel mai inalt standard.

De ce Lion Broker?

Pentru noi conteaza fiecare individ, fie el director, angajat ori student. Va ajutam sa gasiti cea mai buna oferta, personalizata conform cerintelor si nevoilor dumneavoastra si vom negocia cele mai avantajoase conditii cu partenerii nostri. Vom urmari contractele dumneavoastra de asigurare si dupa incheierea lor, pentru a va asigura de respectarea termenilor si conditiilor incheiate in contract.

Interesele dumneavoastra sunt si ale noastre, si vom face tot posibilul pentru a le reprezenta cat mai bine in relatiile cu societatile de asigurari. Astfel, incheierea unei polite se indeplineste printr-o simpla procedura.

Producerea unui risc care a fost ignorat atrage dupa sine pierderi financiare cu valori mult mai mari decat valoarea unui transfer al riscului catre o societate de asigurari.

Preturi convenabile

Dvs. veti plati pentru asigurare cel mult aceeasi suma pe care ati platit-o mergand direct la societatea de asigurari, pentru ca noi suntem remunerati de societatea de asigurari prin comision. Astfel dvs. primiti consiliere specializata fara sa platiti nici un leu in plus.

Principiul nostru de baza intr-o colaborare este multumirea fiecarui client. Daca a avut loc o problema sau nu sunteti multumiti de serviciile oferite, contactati-ne cu incredere si vom remedia disfunctionalitatile in timp scurt si in mod eficient.

Echipa

Realizarea unor servicii de calitate necesita din partea echipei o atitudine orientata spre calitate. Consultantii nostri detin informatii detaliate si actualizate despre piata si va vor oferi cea mai buna varianta de asigurare in functie de caracteristicile interesului asigurabil. Noi va reprezentam, in calitate de specialist, in relatia dvs. cu societatea de asigurari. Acest rol este cu atat mai important in situatiile cand sunt negociate si renegociate conditiile de asigurare in beneficiul dvs., in special in circumstante delicate (excluderi privind asigurarea si plata ex-gratia).

Va multumim ca ati ales Lion Broker!
Va suntem alaturi pentru o colaborare eficienta si siguranta viitorului dumneavoastra.
Evenimente
Premiu fairplay

Uniunea Nationala a Societatilor de Intermediere si Consultanta in Asigurari - UNSICAR a organizat, in seara zilei de 18 decembrie 2014, Gala Premiilor UNSICAR, la eveniment participand reprezentantii pietei de asigurari si nu numai.
La acest eveniment, ca si o recunoastere a profesionalismului in relatia cu ceilalti parteneri si jucatori ai pietei de asigurari, Lion Broker a primit premiul pentru fairplay in urma voturilor societatilor de asigurare.


10 ani de activitate Lion Broker

Pentru a celebra 10 ani de activitate, echipa LION s-a reunit intr-un mediu relaxant, pe Valea Doftanei, la sfarsitul lunii iunie 2015, unde a multumit echipei pentru eforturile depuse de-a lungul timpului, care au dus la performantele actuale.

Din anul 2005 cand si-a inceput activitatea, Lion si-a dezvoltat permanent echipa, si si-a diversificat portofoliul de produse si clienti, ajungand de la o cifra de afaceri de 119.776 lei in primele 8 luni ale anului 2005, la un volum de prime intermediate de 15.000.000 Lei in anul 2014, remarcandu-se intre primii brokeri de profil din Constanta.

Fata de inceputurile lui 2005 cand aveam incheiate contracte de intemediere cu circa 10 societati de asigurare, in anul 2015 avem peste 30 de contracte de intermediere atat cu asiguratori romani cat si cu asiguratori externi din Marea Britanie, Belgia, Olanda. Echipa s-a marit de la 4 angajati la biroul din Constanta la peste 20 de angajati in Constanta si Bucuresti si colaboratori din toata tara.